top of page

ABPM06

Meditech ABPM-06 24-časovni monitor krvnog pritiska pruža tačne informacije o varijabilnosti krvnog pritiska, noćnom spuštanju i jutarnjem porastu za upravljanje i kontrolu hipertenzije. Rad sa stepenastim ispuštanjem, mali, lagani uređaj je jednako udoban za nošenje i pouzdan za korišćenje kao i svi Meditech uređaji. Zahvaljujući proširenim opsezima merenja, ABPM-06 pruža precizniji profil krvnog pritiska i pruža vam još više.
 

Validacija A/A
Tačnost uređaja nije izmišljena! Klinički validiran prema ESH-IP, BHS protokolu i ANSI/AAMI/ISO standardima, takođe odobren od strane američke FDA, ABPM-06 je odličan izbor za svakoga ko zahteva kvalitet.  


Ugrađeno snimanje glasa
Ili doktor ili pacijent mogu koristiti praktičnu funkciju novog uređaja Meditech-a. Dostupno je 8 x 15-sekundnih beležaka da zabeležite najvažnije informacije.  


Standardni mini USB
Lako dostupan standardni mini USB kabl je priložen uz ABPM-06 komplet kako bi se maksimiziralo korisničko iskustvo.   SleepWell® funkcija
Jedinstvena Meditech osobina! Naš novi, korisnički prijateljski algoritam je unapređen kako bi služio pacijentu i doktoru podjednako. ABPM-06 ne ponavlja neuspele merenja osim ako to zaista nije neophodno. SleepWell® funkcija izbegava duge pauze između uspešnih merenja, dok istovremeno pomaže i izbegava merenja koja su neugodno blizu jedno drugom.  


Ručna opcija programiranja
U uređajevom memoriju su dostupna 3 tipa standardnih planova snimanja. Lako se koristi čak i ako nema računara pri ruci.  


Automatsko otkrivanje veličine manžetne
Nema potrebe da se troši vreme na izbor odgovarajuće veličine manžetne tokom programiranja. ABPM-06 će se prilagoditi povezanoj Meditech manžetni i adekvatno raditi s njom tokom pregleda.

bottom of page